Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kurtlar Vadisi Vatan Nerede Çekildi? Oyuncuları Ve Konusu

Kurtlar Vadisi Vatan Nerede Çekildi? Oyuncuları Ve Konusu

Pana Film‘in uzun zamandır beklenen projesinin yayın hayatına başlayacağı belli oldu. Kurtlar Vadisi Vatan’ın çekimlerine geçtiğimiz günlerde start verildi. Mafya dizisi olarak bir dönem televizyonların en popüler fenomenlerinden birisi olmayı başaran Kurtlar Vadisi serüveni kaldığı yerden devam ediyor.

Kurtlar Vadisi son yıllarda sık sık kanal ve konsept değiştirerek karşımıza çıkmıştı. Irak, Filistin ve Gladio isimleriyle vizyona giren filmleriyle de büyük bir gişe başarısı elde etmişti. Filmin yönetmenliğini Serdar Akar üstleniyor.

Kurtlar Vadisi Vatan isimli projenin çekimleri Antalya – Korkuteli ve civar köylerde tamamlandı. Polat Alemdar karakterini yine Necati Şaşmaz oynayacak. Erhan Ufak (Güllü Erhan)’ı Cahit Kayaoğlu (Cahit)’i başrolleri paylaştı.

Kurtlar Vadisi Vatan Filmi Tv’de ilk kez bu akşam Trt 1 ekranlarında saat 20:00’de…

Kurtlar Vadisi Vatan Fragmanı

Kurtlar Vadisi Vatan Konusu

Kurtlar Vadisi Vatan filminin çekimleri 2017 yılının nisan ayında başladı. Fimin 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sonrası Kurtlar Vadisi Darbe olarak çekileceği açıklanmış fakat isim hakkına Temmuz’dan önce başvurulduğunun ortaya çıkması üzerine Kurtlar Vadisi Vatan olarak belirlenmiştir. 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların perde arkası konu ediliyor. 

Kurtlar Vadisi Vatan Oyuncuları

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar)

Cahit Kayaoğlu (Cahit)

Erhan Ufak (Güllü Erhan)

Sinem Uslu

Nezih Işıtan

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Kurtlar Vadisi Vatan Filmi Nerede Çekildi? Oyuncuları Konusu Fragmanı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.