Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kızıl Goncalar Lokman Kimdir?

Kızıl Goncalar Lokman Kimdir?

Emin Gürsoy “Kızıl Goncalar” dizisinin ikinci sezonunda Lokman karakteriyle kadroya katıldı. Lokman, dizinin ikinci sezonunun 7 Ekim’de yayınlanacak ikinci bölümünde sahneye çıkacak. Bu karakterin, dizide Cüneyd (Mert Yazıcıoğlu) ile yollarının kesişeceği ve hikayeye önemli bir yön vereceği belirtiliyor. Lokman, Cüneyd’e akıl hocalığı yaparak onun hikayesinde etkili bir rol oynayacak.

Emin Gürsoy, 12 Mayıs 1968’de Denizli’de doğmuş bir Türk oyuncudur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra Antalya ve Van Devlet Tiyatroları’nda görev aldı. Televizyon kariyerinde “Deli Yürek” dizisindeki Kuşçu rolü ile büyük çıkış yaptı. 2018 yılında “Sibel” filmindeki performansıyla Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Tiyatro, sinema ve televizyon dizilerinde güçlü karakterleri başarıyla canlandırarak geniş bir izleyici kitlesine ulaştı​

Son Rol Aldığı Yapımlar:

  • Kızıl Goncalar (2024)Lokman: İkinci sezonda Lokman, Cüneyd ile yolları kesişen önemli bir karakter olarak diziye katılıyor.
  • Ateş Kuşları (2023-2024)Hacı: Dizi boyunca toplumsal sorunlara duyarlı, bilge bir karakter​.
  • Yeşil Deniz: Milenyum (2023)Hicabi Makasçı: Diziye tekrar dahil olan bir karakter olarak devam ediyor​.
  • Kuruluş Osman (2020-2023)Kumral Abdal: İslami öğretileri yaymaya çalışan bir derviş.
  • Kurtuluş Hattı (2022)Mehmet Âkif Ersoy: Türk İstiklal Marşı’nın yazarı olarak, milli mücadelede önemli bir karakteri canlandırmıştır.

Kızıl Goncalar Lokman Kimdir? Emin Gürsoy Biyografisi Karakteri Dizileri

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.