Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Sandık Kokusu Ne Zaman Başlayacak?

Sandık Kokusu Ne Zaman Başlayacak?

Show TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, ikinci sezonuyla izleyicileri yeniden ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. İlk sezonu 26. bölümüyle Haziran ayında tamamlayan dizi, yeni sezon için güçlü bir şekilde geri dönüyor. Başrollerde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Necip Memilli gibi isimlerin yer aldığı diziye, bu sezon Engin Öztürk ve Gözde Seda Altuner gibi yeni oyuncular katıldı. Özellikle Engin Öztürk’ün canlandıracağı Bora karakteriyle diziye yeni bir heyecan katılması bekleniyor.

Yeni sezon, 18 Eylül 2024 tarihinde Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin çekimleri İstanbul’da başladı, ardından Şanlıurfa gibi farklı mekanlarda devam edecek. Hikaye bu sezon daha da derinleşirken, Uğur Yücel’in karakteri Hasan ve Demet Akbağ’ın karakteri Filiz arasında dramatik gelişmeler yaşanacak. Ayrıca, diziye yeni katılan Gülnaz karakteri (Gözde Seda Altuner) ile olaylar iyice karışacak.

Bunun yanı sıra, ikinci sezon başlamadan önce diziye katılması planlanan Biran Damla Yılmaz’ın projeden ayrılması da dikkat çeken bir gelişme oldu. Oyuncunun farklı projelere yönelme kararı aldığı ve bu nedenle diziye katılmadığı açıklandı​.

Bu sezon da çarşamba günleri saat 20:00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak dizi, yeni karakterler ve heyecan verici olaylarla izleyicilerini sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak.

Sandık Kokusu Ne Zaman Başlayacak? 2. Yeni Sezon Ne Zaman Hangi Gün

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.