Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Makas Oyuncu Kadrosu Ve Fragmanı

Makas Oyuncu Kadrosu Ve Fragmanı

Survivor yarışmasıyla ve kadın futbolcu olarak bilinen Serenay Aktaş ile şu sıralar Seviyor Sevmiyor dizisinde rol alan Gökhan Alkan’ın başrollerini paylaştığı trt 1 televizyon filmi Makas 17 kasım perşembe akşamı ekranlara geliyor. İyiler sustukça kötüler cesaret bulur temasıyla çekilen film 17 kasım akşamı saat 20:00’da trt 1 ekranlarında yer alacak.

Makas Televizyon Filmi Konusu

Annesini kurtarmak için küçük yaşlarda üvey babasına karşı gelen Fatih’in hayat hikayesi anlatılıyor. Hayatının en güzel yıllarını ıslahevinde geçiren bir kader kurbanının yıllar sonra hayata tutunuşunu, bir makasın can da alabildiği ve aynı zamanda kıyafetlerden şaheser yaratabildiğinide göreceğiz.

Makas Oyuncuları

Gökhan Alkan (Fatih)

8 Aralık 1987 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun olmuştur. Alkan eğiitimini bitirdikten sonra Müjdat Gezen Tiyatrosunda 2 sezon oyunculuk eğitimi almıştır. Yakışıklılığıyla da genç kızların sevgilisi haline gelen Alkan 1.88 boyunda ve 85 kilodadır. Muhteşem Yüzyıl, Herşey Yolunda, Gurbette Aşk Bir Yastıkta ve Kocamın Ailesi dizilerinde rol almıştır.

makas gökhan alkan kimdir

Serenay Aktaş (Berrak)

1 Ekim 1993 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu aynı zamanda profesyonel futbolcudur Beşiktaş’ın kadın futbol takımında forvet oynamaktadır. Survivor 2014’te yarışmıştır. Survivor All Star yarışmasında da yer almıştır. Kaçak Gelinler, Acil Aşk Aranıyor, Muhteşem Yüzyıl, Kanıt, Yahşi Cazibe ve Rengarenk gibi dizilerde rol almıştır.

makas serenay aktaş kimdir

Gizem Erdoğan (Alaz)

makas alaz kimdir gizem erdoğan

Ümit Karan (Taksici)

makas taksici kimdir ümit karan

Ahmet Kural

makas ahmet kural kimdir

Yeşim Salkım

makas yeşim salkım kimdir

Şenay Akay

makas şenay akay kimdir

Makas Fragmanı

Makas Fragmanı Oyuncuları Karakterleri konusu Özeti Oyuncu Kadrosu Ne Zaman Hangi Gün Trt 1

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.