Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Survivor 2017 İlk Yarışmacısı Kerimcan Durmaz

Survivor 2017 İlk Yarışmacısı Kerimcan Durmaz

Ünlü internet fenomeni Kerimcan Durmaz Acun Ilıcalı ile birlikte aynı masada oturdu. Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’la bir akşam yemeği yedi. İkilinin sürpriz buluşmasında tabiki yeni bir proje planı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı düşen tv8 reytingleri ve piyasa değerini kurtarmak için yeni sezonda Survovr 2017 için sağlam bir ünlüler kadrosu kurmayı planlıyor. Survivor 2017‘de ünlüler takımında çok farklı isimleri en doğal halleriyle izleyici karşısına çıkarmayı planlayan Acun Ilıcalı 1.000.000’dan fazla takipçisi olan ve DJ performansı ile de dillere destan bir ismi Kerimcan Durmaz ‘ı Survivor 2017’nin kadrosuna kattı.

survivor 2017 ünlüler yarismacisi kerimcan durmaz kimdir yaşı kaç biyografisi

15 ekim akşamı Kerimcan Durmaz’la iş yemeğine çıkan Acun Ilıcalı Survivor 2017 ünlüler kadrosu için imza almayı başardı. Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile çıktığı akşam yemeğinden bir kareyi paylaştı. 

Kerimcan Durmaz 

İnternet aleminde yeni bir fenomen olan Kerimcan Durmaz henüz 22 yaşındadır. Durmaz periscope ve snap yayınlarıyla tanınmaktadır. Sıradışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, internet dünyasında yer aldıktan kısa bir süre sonra kendisini yüzbinlere sevdirmeye başardı. Kerimcan Durmaz ne iş yapıyor diye sorduğunuzda o artık fenomen bir dj olarak karşımıza çıkıyor.

Survivor 2017 İlk Yarışmacısı Kim? Belli Oldu Kerimcan Durmaz Biyografisi Kimdir Hangi Takımda

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.