Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Ahlat Ağacı Oyuncu Kadrosu Listesi Ve Fragmanı

Ahlat Ağacı Oyuncu Kadrosu Listesi Ve Fragmanı

2016 aralık ayının başlarında istanbul’un ünlü semtlerinden birinde çekimleri başlanan yeni projenin çalışmaları devam ediyor. İsmi Ahlat Ağacı olarak belirlenen yeni film projesinin hikayesi ve konusu belli oldu. Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu Yiğit Güralp yazdı. Kış Uykusu filmi ile 2014 yılında 67. Cannes Film Festivali’nden Altın Palmiye ve FIPRESCI ödülüne layık görülen Nuri Bilge Ceylan‘ın yeni filmi Ahlat Ağacı’nın başrolü için Yüksek Sosyete dizisinde Cansu karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü ile anlaşmaya varıldı. Filmin 2017 şubat ayında vizyona girmesi bekleniyor…

Ahlat Ağacı Filmi Konusu

Edebiyata olan tutkusuyla yaşayan Sinan’ın Anadolu’nun yoksul bir kasabasında bir kitap basmak için verdiği mücadeleyi konu edniyor.

Ahlat Ağacı Filmi Oyuncuları

Hazar Ergüçlü

1992 Kıbrıs doğumlu 23 yaşındaki genç oyuncu Kuzey Güney dizisinde Simay Canay karakterine hayat vermiştir. Hazar Ergüçlü geçtiğimiz sezon Medcezir dizisinde gösterdiği performans ile tanınmaktadır. Son olarak Anneler ve Analar dizisinde Kader karakteriyle başrol oynamıştır. 1.70 boyunda ve 54 kilodadır. 

ahlat ağacı hazar ergüçlü kimdir

Ahlat Ağacı Film Fragmanı

Ahlat Ağacı Film Fragmanı Oyuncuları Konusu ve Yönetmeni Ne zaman vizyonda

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.