Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

O Ses Türkiye 7. Sezon Yeni Jürileri Kimler? Ne Zaman Başlıyor?

O Ses Türkiye 7. Sezon Yeni Jürileri Kimler? Ne Zaman Başlıyor?

Tv8 ekranlarında bundan 6 sene öncesinde Acun Ilıcalı’nun öncülüğünde yayınlanmaya başlayan sevilen yarışma O Ses Türkiye 7. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı’nın sunumunu yaptığı O Ses Türkiye’nin 2018 sezonunda önemli değişiklikler bulunuyor. Yarışmanın geçtiğimiz sezonunda Ebru Gündeş’ten boşalan yeri Sibel Can doldurmuştu. Aldığımız duyumlara göre 7. sezonda Sibel Can’ın yerine hapisten çıkan Deniz Seki gelmesi bir ihtimal gözüyle bakılıyor. Alığımız duyumlara göre Acun Ilıcalı diğer jüri üyelerini değiştirme kararı aldı. 2018 sezonunda Sibel Can projede yer almayacak. Acun Ilıcalı yeni sezonda Murat Boz, Hadise, Gökhan – Hakan, Yıldız Tilbe ile yoluna devam edecek .Acun Medya ilk jüri üyeliği teklifini Yıldız Tilbe‘ye götürdü. Yıldız Tilbe teklife sıcak baktı. O Ses Türkiye’nin 2018 sezonunda Yıldız Tilbe’yi jüri koltuğunda göreceğiz. Henüz programın kesinleşmiş bir yarışmacı ismi bulunmuyor. Yarışmacı seçmeleri devam ederken tüm hazırlıklar tamamlandı.

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye 2017 – 2018 sezonunun çekimlerine başlandığını kişisel sosyal medya hesabından 2 ekim itibariyle duyurdu. Ilıcalı’nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta Sibel Can’ın yerine Yıldız Tilbe‘nin jüri koltuğunda oturacağı da kesinleşmiş oldu. işte o fotoğraf…

O Ses Türkiy 7. sezonun ilk bölümüyle 7 eylül cumartesi akşamı saat 20:00’da Tv8 ekranlarında başlıyor.

O Ses Türkiye 2017 2018 Jüri Üyeleri

Yıldız Tilbe

16 Temmuz 1966 İzmir doğumlu ünlü sanatçı aslen Zaza emde Kürt asıllıdır. Babası Ağrı’lıdır. Annesi ise Zaza Alevisidir. Sezen Aksu sayesinde vokalist olarak kariyerie başlamıştır. Delikanlım isimli albümle piyasaya çıkmış ve Türkiye’de büyük ses getirmiştir. Delikanım isimli albümünden sonra Destan isimli albümüyle sevilmiştir. 

Murat Boz

7 Mart 1980 Ereğli doğumlu yakışıklı şarkıcı İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümünü tamamlamıştır. 2009 yılında Özledim isimli duygu yüklü şarkıyla tanınmaya başlaya Boz 2016 yılında çıkardığı Janti şarkısıyla en çok konuşulan isimler arasında yer almıştır.

Hadise

22 Ekim 1985 Belçika doğumlu ünlü şarkıcı Stir Me Up şarkısıyla hem Belçika’da hemde Türkiye’de tanınmaya başladı. Daha sonra Deli Oğlan parçası ile çıkışını sürdürdü. 2009 yılında Eurovision Şarkı yarışmasına katılan güzel şarkıcı Türkiye’yi temsil etti ve yarışmayı 4. sırada tamamladı.

Gökhan Özoğuz

Gökhan Özoğuz Athena grubunun solisti olmakla birlikte Hakan Özoğuz’un kardeşidir. Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi For Real isimli şarkıyla temsil ettiler.

Deniz Seki

1 Temmuz 1970 İstanbul doğumlu müzisyen ve şarkıcı kimliğiyle bilnen Seki Çamlıca Kız Lisesi’nden mezun olmuştur. Bir süre Turhan Başaranoğlu ile evli kalmıştır daha sonra müzisyen Hüsnü Şenlendirici ile birlikte olmuştur. 2013 yılında ise turzmci Faruk Salman ile nişanlanmıştır. Deniz Seki 2015 yılında Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutuklu olarak yatmıştır. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 2009 yılında 7.5 ay 2014 yılından beri 2 yıl 6.5 hapis yatan Deni Seki sonunda kesinleşen cezasını yatıp 5 haziran 2017’de tahliye olmuştur. Can Dostum, Dünyayı Kurtaram Adamın Oğlu ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi projelerde yer almıştır.

o ses türkiye jüri üyesi deniz seki

O Ses Türkiye 2017 – 2018 Yarışmacıları

Henüz yarışmacı seçimleri devam ediyor.

2017 – 2018 O Ses Türkiye Ayrılan Jüri Üyeleri

Hakan Özoğuz

Sibel Can

3 sezondur O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile yapımdan ayrıldığını duyurmuştu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı yerine herkesin isminden çokca söz ettiği ünlü sanatçı Sibel Can’ı getirdi. 1970 İstanbul doğumlu arebesk, fantezi, pop, klasik türk müziği seslendirmektedir aynı zamanda sunucu, oyuncu ve dansözdür.

O Ses Türkiye jürileri 2018 yarışmacıları Kimler Ne Zaman Başlıyor Saat Kaçta Hangi Gün

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.