Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Umuda Kelepçe Vurulmaz Oyuncuları Konusu

Umuda Kelepçe Vurulmaz Oyuncuları Konusu

Fox Tv ekranlarında Ekim’de ekranlara gelecek olan yeni dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz ismiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin başrollerini ise Begüm Birgören, Özge Özder, Mert Yazıcıoğlu, Ufuk Bayraktar gibi isimler yer alıyor. Diğer oyuncular ve dizi hakkında detaylar açıklandıkça sizlere buradan duyuracağız. Dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturuyor…

Umuda Kelepçe Vurulmaz Konusu;

Farklı şehirler, farklı hayatlar ve birbirinden farklı suçlar işlemiş 7 gencin hayatı kendilerine sunulan okuma hakkıyla tamamen değişir. Zengin bir ailenin oğlu olan Onur kendisi için başlatılan bir tasarı sayesinde Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin’de okuma hakkı kazanmıştır. Onlar hem öğrenci hemde mahkumdur artık.

Başlarındaki sınıf öğretmenleri İnci ise hapishanede doğmuş küçük yaşta ayrılmış ve yetimhanede büyümüştür. Bu proje sayesinde İnci hayatla tekrar barışacak ve her şey yolunda gidecek. Geçmişten gelen sırlar, mahkum gençlerin kolejli gençlerle bitmek bilmeyen sınıf çatışmasında ellerinde kalan tek şey geleceğe dair umutlarıdır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Oyuncuları;

Begüm Birgören; (İnci)

20 Eylül 1982 Eskişehir doğumlu güzel oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Kırık Kanatlar, Karayılan, Ömre Bedel, Ağır Roman Yeni Dünya, Kaçak ve Bir Deniz Hikayesi gibi dizilerde rol almıştır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Begüm Birgören kimdir?

Özge Özder; (Perihan)

 

Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Oyuncuları Konusu Oyuncu Kadrosu Fragman

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.