Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Maaile Oyuncuları Konusu

Maaile Oyuncuları Konusu

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Altınsoylular’ın ismi değişerek son gelen bilgiye göre Maaile olarak ekranlara geleceği duyuruldu. O3 Medyanın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Maaile’nin yönetmen koltuğunda Türkan Derya ve Murat Aksu oturuyor. Dizinin başrollerini ise Şebnem Bozoklu, Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan ve Burak Sevinç gibi önemli isimler yer almaktadır. Detaylar ilerleyen günlerde açıklandıkça sayfamızdan paylaşılacaktır.

Maaile Dizisi Konusu;

Dizinin konusu hakkında detaylar ilerleyen günlerde eklenecektir.

Maaile Oyuncuları;

Ayça Ayşin Turan;

25 Ekim 1992’de İstanbul’da dünyaya gelmiş olan güzel ve genç oyuncu 1.67m boy ve 47kg dır. Göz rengi Ela’dır. 2014 yılında Fox ekranlarında yayınlanan Karagül dizisinde Ada karakterine can vermiştir. Ayrıca 2011 yılında yine Fox ekranlarında günlük diziolarak ekranlara gelen Dinle Sevgili dizisinde Gülfem karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında ise Şükrü Özyıldız ile birlike Sevimli ve Tehlikeli Filminde başrol oynamıştır.

Aras Aydın

2 Temmuz 1989 Eskişehir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Kariyerindeki ilk dizisi Öğretmen Kemal’dir. Kiraz Mevsimi dizisinde Emre karakterini canlandırmıştır. 1.84 boyunda, 74 kilodadır. Saklı Kalan ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rol almıştır.

Maaile Aras Aydın Kimdir?

Bennu Yıldırımlar

22 Kasım 1969 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Nermin karakteriyle tanınmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatrosundan mezundur. Son olarak Gönül İşleri dizisinde Servet Üstün olarak rol almıştır.

Maaile Bennu Yıldırımlar

Şebnem Bozoklu (Gülsüm)

25 Ağustos 1979 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Emre İzer ile evlidir. 2009 Altın Kelebek En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülüne sahiptir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezundur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bozoklu ilk rolünü Canım Ailem dizisinde Meliha karakteriyle oynamıştır. Ulan İstanbul dizisinde Yaren karakteri ile Carlos’la birlikte Yanarım şarkısını söyleyen Şebnem Bozoklu ününü artırmıştır. Galip Derviş, Ulan İstanbul, Bizim Yenge, Selena ve Emret Komutanım gibi dizilerde rol almıştır. 2015’de yayınlanan Yok Artık filminde boy göstermiştir.

Maaile Şebnem Bozoklu gülsüm kim

Cihat Tamer

24 Şubat 1943 Bakırköy İstanbul doğumlu usta oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olmuştur. Eşref Saati, Yasemince, Tövbeler Tövbesi, Umutsuz Ev Kadınları, Yalan Dünya, Böyle Bitmesin ve 20 dakika gibi dizilerde rol almıştır.

Maaile Cihat Tamer kim

Burak Sevinç

1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Enbe Orkestrasında müzisyenlik yapmaktadır. Babam İçin, Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol almıştır.

maaile burak sevinç kim

Ünal Yeter (Mesut)

1977 Samsun doğumlu yetenekli oyuncu 1.76 boyunda ve 79 kilodadır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro oyunculuk bölümü mezunudur. nnem Uyurken, Nuri, Dedektif Memoli, Türk Malı, Kırık Kalpler, Aile Reisi ve Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi dizilerde rol almıştır.

maaile ünal yeter kim

Birsen Dürülü

26 Mart 1969 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Ankara Sanat Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır daha sonra Hacettepe Üniversitesi Büro Yönetimi okumuştur. Beyaz Gelincik, Bıçak Sırtı, Küçük Kadınlar, Kurtlar Vadisi, Filinta ve Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır.

Maaile Birsen Dürülü kim

Görkem Şarkan

19 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamladı. Bizim Yenge ve Sevdaluk gibi dizilerde rol almıştır.

Maaile Görkem Şarkan Kim?

Maaile Dizisi Oyuncuları Konusu Oyuncu Kadrosu Fragmanı Kanal D

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.