Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Babam Ve Ailesi Dizisi Oyuncuları

Babam Ve Ailesi Dizisi Oyuncuları

Gold Production Faruk Turgut’un yapımcılığını yaptığı yeni sezon dizisi Babam ve Ailesi ‘nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.  Nihat Durak‘ın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaryosunu ise Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak kaleme alacaklar. Dizinin başrolünde Benim Adım Gültepe dizisinden tanıdığımız Ayça Bingöl ve Urfalıyam Ezelden dizisinde izlediğimiz Bülent İnal ve Ceyda Düvenci yer almaktadır. Babam ve Ailesi dzisinin çekimleri Adana’da başlayıp, İstanbul’da devam edecek…

babam ve ailesi oyuncuları konusu özeti fragmanı

Babam ve Ailesi Dizisi Konusu

Yakışıklı zengin bir iş adamı olan Kemal İpekçi İstanbul’da karısı Suzan çocukları Mert ve Çiçekle rahat bir yaşam sürerken Mert’in başından geçen bir olay Kemal’in Adana’da bıraktığı gizli bir ailesinin daha olduğu gerçeğini ortaya çıkarır. Kemal’in gençlik aşkı Nilgün ikiz çocukları Kadir ile Hasret’le birlikte Adana’da gözlerden uzak bir hayat sürmüştür. Kemal hem Adana’da hemde İstanbul’da ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Kemal İplikçi çocuklarını bir araya getirmek için büyük bir çaba sarf edecektir.

Babam ve Ailesi Oyuncuları

Ayça Bingöl (Nilgün)

Kemal’in gençliğindeki ilk aşkıdır. Kadir ve Hasret’in annesidir. Çocuklarının babası zengin iş adamı Kemal olduğunu herkesten gizlemiş onurlu ve gururlu bir annedir.  Bu sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte küçük dünyası yerle bir olacaktır.

Bülent İnal (Kemal)

Orta yaşlarda karizmatik, yakışıklı ve zengin bir adamdır. Evli, iki çocuk babası ve aynı zamanda kimsenin bilmediği gizli bir ailesi daha vardır. Yıllar önce sevdiği kadın Nilgün ve ailesinin çeşitli entrikaları yüzünden ayrılmış ve daha sonra Nilgün’den 2 çocuğu olduğunu öğrendiğinde onlara da sahip çıkıp ikili bir hayat yaşamak zorunda kalmıştır.

19 Mayıs 1973 Hilvan Şanlıurfa doğumlu olan yetenekli oyuncu Melis Tüysüz ile 2011 yılında evlenmiştir. Çınar İnal isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Kurşun Yarası, Bir Aşk Hikayesi, Ihlamurlar Altında, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Bitmeyen Şarkı, Tatar Ramazan ve Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde rol almıştır.

Babam ve Ailesi kemal Bülent İnal Kimdir?

Ceyda Düvenci (Suzan)

Kemal’in gerçek eşi Mert ve Çiçek’in öz annesidir. Bakımlı, güzel, hayatındaki her şeyi evini çocuklarını kontrol altına almaktadır. Kemal’in Adana’daki diğer ailesini öğrendiğinde kendisi için tam bir yıkım olacaktır.

16 Nisan 1977 Bursa doğumlu yetenekli oyuncu Engin Akgün ile 2008 ve 2013 yılları arasında evlilik yaşamıştır. Bu evlilikten Melisa Nur Akgün isminde bir de çocuğu bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi, Binbir Gece, Şen Yuva, Umutsuz Ev Kadınları ve Maral gibi dizilerde rol almıştır.

Babam ve Ailesi Suzan Ceyda Düvenci Kimdir?

Sercan Badur (Mert İpekçi)

Kemal ve Suzan’ın genç oğlu rahat ve paralı bir hayat süren gençlerin ideallerini süsleyen Mert İpekçi. Ece ile evlenme hayalleri kuran Mert beklenmedik bir olay sonrasında dünyası başına yıkılmıştır. Babası Kemal’i Kadir’le paylaşmak istemediği için ona öfke kusmaktadır.

Caner Şahin (Kadir Kayalar)

Sera Kutlubey (Hasret Kayalar)

Kemal ve Nilgün’ün tek kızı aynı zamanda Kadir’in ikiz kardeşidir. Müzik öğretmeni genç bir kız olan Hasret evdeki iç çatışma yüzünden bunalmış ve kalbinin sesini dinleyerek hareket eden tek insandır.

21 yaşındaki genç ve güzel oyuncu 1.76 boyunda 52 kilodadır. Kehribar dizisinde Leyla’nın gençliğini canlandırmıştır.

Babam ve Ailesi Hasret Kayalar Kimdir?

Erdem Akakçe (Fadıl)

Kazandıklarıyla yetinmeyen ve her zaman daha fazlasını istemeyen orta yaşlarda bir adamdır. Nilgün’ün abisi, Kadir ve Hasret’in dayısıdır. Kendi çıkarları için en yakınındakileri bile hiçe saymaktadır.

Babam ve Ailesi Fadıl Kimdir?

Doğa Zeynep Doğuşlu (Çiçek İpekçi)

16 Yaşındaki Çiçek ailenin arasında yaşadığı krizi bilmemekte ve trajedi yaşanmadan önce kendi içinde sıkıntılı bir dönem yaşamıştır. Kemal ve Suzan’ın tek kızıdır.Okul arkadaşlarından zalimce şakalar gören Çiçek aynı zamanda annesi sayesinde fazla kilolarıyla bahsi geçmektedir. Kendi içine yalnızlık yaşayan Çiçek ailesinin yaşadığı sıkıntıyla birlikte onun için işler iyice zorlaşır. Mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde Türkiye’yi temsil eden Mustang filminde rol alan 19 yaşında genç bir kızdır.

Babam ve Ailesi Çiçek İpekçi Kimdir?

Sinan Tuzcu (Kemal’in en yakın arkadaşı)

19 Temmuz 1977 Gaziantep doğumlu başarılı oyuncunun Dolunay Soysert ile evlilikleri bulunmaktadır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. Oyunculuğa ilk adımı Ihlamurtlar Altında dizisi ile attı. Ayrıca Yol Arkadaşım, Aşk ve Ceza, Adanalı, Görüş Günü Kadınları ve Aşk Ekmek Hayaller dizilerinde de rol almıştır.

babam ve ailesi sinan tuzcu kimdir

Eva Dedova (Ece)

babam ve ailem ece kimdir? gerçek ismi eva dedova

Can Albayrak (İbo)Babam ve Ailesi İbo Kimdir?

Sezin Bozacı (Emine)Babam ve Ailesi Emine Kimdir?

Ecem Simge Yurdatapan (Yelda)Babam ve Ailesi Yelda Kimdir?

Kubilay Karslıoğlu (Ahmet)Babam ve Ailesi Ahmet Kimdir?

Tuna Kırlı (Spor Hocası)Babam ve Ailesi Spor Hocası Kimdir?

Taygun Sungar (Caner)

 

İlker Özer (Kerim)

babam ve ailesi oyuncuları

Babam ve Ailesi Oyuncuları konusu Oyuncu Kadrosu Karakterleri

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.