Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Yüksek Sosyetet Güncel Reyting Sonuçları

Yüksek Sosyetet Güncel Reyting Sonuçları

Star tv ekranlarının yeni dizisi Yüksek Sosyete‘tan beklenti büyük. 24 haziran cuma günü ilk bölümü yayınlanan dizinin geleceği hiçte iç açıcı görünmüyor. Romantik – komedi türündeki dizi ilk 20 içerisine giremediği için isteneni veremedi.Bi Film‘in yapımcılığını yaptığı büyük bütçeli dizide Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü gibi isimler yer alırken daha dizi başlamadan oyuncu kadrosu ve harcanan bütçesi ile dikkatleri çekmişti. Fakat yayınlanan ilk bölümü sonrası alınan reytingler hayal kırıklığı yarattı. 

Yüksek Sosyete 23 haziran perşembe akşamı yayınlanan 1. bölümü reytinglerde büyük bir başarı yakaladı. Reyting sıralamasına hızlı bir giriş yapan Yüksek Sosyete kendi gününde 2. sıraya oturdu. Survivor’un arkasında yer almayı başaran Yüksek Sosyete 4.45 oranla 2. oldu.

Yüksek Sosyete 14 temmuz perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde sürpriz bir çıkış yakaladı. 4. bölümü yayınlanan dizi 4.54 oranla günü 1. sırada kapattı. 

1. Yüksek Sosyete 4.54

2. Güldür Güldür Show (TKR) 3.17

3. Show Ana Haber 2.42

 

Yüksek Sosyete 28 temmuz perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde sürpriz bir çıkış yakaladı. 5. bölümü yayınlanan dizi 5.14 oranla günü 1. sırada kapattı. 

1. Yüksek Sosyete 5.14 

2. Güldür Güldür Show (TKR) 2.75

3. Yüksek Sosyete (Özet) 2.72

 

Yüksek Sosyete 18 ağustos perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümüyle reytinglerde sürpriz bir çıkış yakaladı. 9. bölümü yayınlanan dizi 4.27 oranla günü 1. sırada kapattı. 

Yüksek Sosyete Reyting Sonuçları Ne Kadar izlendi

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.