Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kırgın Çiçekler (Gökhan) Furkan Andıç Ölecek Mi?

Kırgın Çiçekler (Gökhan) Furkan Andıç Ölecek Mi?

Kırgın Çiçekler Dizisi Furkan AndıçKırgın Çiçekler dizisine sonradan dahil olan Gökhan (Furkan Andıç) bu akşam yayınlanan yeni bölümde Nazan hanımın Cemre hakkındaki büyük sırrı öğrenir ve Nazan Gökhan’ı ikna etmek için peşinden gider ve ancak moto ile giden Gökhan trafik ışıklarından durmasıyla Gökhan’a arkasından aracıyla çarpar ve Gökhan yere serilir. Bu kazanın ardından hastaneye kaldırılan Gökhan’ın durumu ne olacak? Öldü diyen Nazan büyük sırrında ortadan kaybolacağını düşünüp sevinecek midir? Gökhan’ı yeni bölümde neler bekliyor hep birlikte bekleyip göreceğiz.

kırgın çiçekler gökhan ölecek mi

Atv’nin yeni dizilerinden Kırgın Çiçekler dizisine Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığımız Furkan Andıç dahil oldu.

Diziye Gökhan karakteri ile dahil olduktan sonra mükemmel bir oyunculuk sergileyen Gökhan bu hafta Nazan hanım’ın bir kaza sonucu motosikletli çocuğa çarpması sonucu Nazan’ın ağzından öldü dediği kişi Gökhan çıkıyor. Gökhan Nazan ile kızı arasındaki konuşmayı duyar ve Cemre’ye bu sırrı taşımak için yola gittiği sırada bir trafik kazası geçirir. Furkan Andıç yani Gökhan hastaneye kaldırılır ve sağlık durumu iyiye doğru gider ancak tahminimizce hafızasını kaybedecektir.

Kırgın Çiçekler dizisinin başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi önemli isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisine Furkan Andıç’ta dahil oldu.

Dizideki rolü merak konusu olan Furkan Andıç dizide Gökhan karakteri ile karşımıza çıkacak Cemre ile aralarında duygusal bir bağ (Aşk) oluşacak.

Kırgın Çiçekler Son Fragmanı

 

Kırgın Çiçekler Gökhan (Furkan Andıç) Ölecek mi? Diziden Ayrıldı Mı Öldü Mü?

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.