Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Köroğlu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Köroğlu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Şükrü Avşar’ın yapımcılığını yapacağı yeni dizi Köroğlu yeni sezon için hayata geçmeye hazırlanıyor. Fox tv ekranlarında yer alan Lale Devri, Yer Gök Aşk ve Karagül isimli aşk dizisinden sonra Avşar Film Köroğlu projesi üzerinde çalışıyor. Köroğlu dizisinin senaryosunu Hatırla Sevgili dizisinin senaristi Nilgün Öneş kaleme alacak. Dizinin oyuncu ve cast çalışmaları devam ederken Karagül dizisinde rol oynayan Mesut Akusta yani (Kendal) karakterinin çekimleri sonbaharda başlayacak olan Köroğlu’nun oyuncu kadrosuna katıldığı öğrenildi. Mesut Akusta yeni dönem dizisi Köroğlu’nda ”Bolu Beyi” karakterini canlandıracak…

Köroğlu Dizisi Konusu

Bolu beyi tam bir at meraklısıdır. Atçılıkta usta olan seyis Yusuf güzel bir at aramak üzere başka obalara gönderilir. Obanın birinde istediği gibi bir tay bulur. Yavrunun şimdilik gösterişi yoktur ve bunu gören Bolu Beyi çirkin ve sevimsiz tayı görünce çok kızar, kendisiyle alay edildiğini sanır. Bolu Beyi Yusuf’un gözlerine mil çektirir. Kör Yusuf kovulup köyüne döndüğünde olayı oğluna anlatır oğlunu kendisi gibi yetiştirir ve Bolu Beyi’nden öcünü alacağını söyler. Kör Yusuf’un oğlu Ruşen Ali büyümüş güçlü kuvvetli bir delikanlı olmuştur onunla birlikte tay da büyümüş ve mükemmel bir küheylan olmuştur. Bir zaman sonra Kör Yusuf vefat etmiştir. Ruşen Ali’nin göz alıcı atına göz koyan Bolu Beyi atı bir hırsıza çaldırır. Ruşen Ali Bolu Beyi’nin kalesine intikam almak için gittiğinde hem atını tekrar geri alacak hemde Bolu Beyi’nin kellesini vurup kızıyla evlenir.

Köroğlu Dizisi Oyuncuları

Mesut Akusta (Bolu Beyi)

22 Şubat 1964 Ankara doğumlu başarılı oyuncu ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Edebiyat ve Sanat Fakültesinde üniversite eğitimini bitirmiştir. Her Şey Çok Güzel Olacak, Kurşun Yarası, İpsiz Recep, Kurtlar Vadisi ve Ezel gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Karagül dizisinde (Kenal Şamverdi) karakterini canlandıran oyuncu büyük bir kitleye sahip olmuştur.

Cemal Hünal

41 yaşındaki başarılı oyuncu İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Çocukluğunu İstanbul’da yaşayan oyuncu Ulak filmiyle oyunculuk kariyerine ilk adımını atmıştır. Issız Adam filminde tanınmaya başlayan oyuncu Leyla İle Mecnun, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Muhteşem Yüzyıl, Romantik Komedi 2 gibi projelerde yer almıştır.

Köroğlu Dizisi Oyuncuları konusu yeni bölüm fragmanı Son Bölüm

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.