Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İkimizin Yerine Oyuncuları Konusu Ve Fragmanı

İkimizin Yerine Oyuncuları Konusu Ve Fragmanı

Bir çok ünlü ismin bulunacağı bomba gibi bir film geliyor. Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy‘la birlikte başrol oynayan Serenay Sarıkaya ve uzun süre ekranlardan uzak kalan Nejat İşler‘in başrollerini paylaşacağı 2016 yılının sonlarına doğru vizyona girmesi beklenen İkimizin Yerine filminin yapımcılığını Umur Turagay üstleniyor. Çekimleri Bursa‘nıb Mudanya ilçesinde gerçekleşen İkimizin Yerine filminin temmuz ayının sonlarına doğru çekimleri bitmesi bekleniyor.  İkimizin Yerine Serenay Sarıkaya‘nın ilk sinema filmi tecrübesi olacak ve çekimler 3 ay boyunca devam edecek. Uzun zamandır rahatsızlıklarıyla boğuşan Nejat İşler‘in de hastalık döneminden sonra oynayacağı ilk film olacak.

İkimizin Yerine 21 Ekim 2016 tarihinde vizyona giriyor…

İkimizin Yerine Konusu

2016’nın son aylarında vizyona girmesi beklenen filmin konusu hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

 

İkimizin Yerine Oyuncuları

 

Serenay Sarıkaya

1 Temmuz 1991 Ankara doğuml güzel oyuncu aynı zamanda mankenlik yapmaktadır. 2010 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında 2.liği bulunmaktadır. Çağatay Ulusoy’la birlikte başrol oynadığı Medcezir dizisinde Mira karakteriyle tanınmıştır.

 

Nejat İşler

29 Şubat 1972 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Gülbeyaz ve Aliye dizilerindeki performansıyla tanınmıştır. İntikam dizisinde Rüzgar karakterini oynamıştır. Behzat Ç dizisinde Ercüment Çözer karakterini canlandırmıştır. 

 

Zerrin Tekindor

5 ağustos 1964 Balıkesir doğumlu Zerrin Tekindor Hacettepe Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Bir çok tiyatro oyununda yer alan başarılı oyuncunun bu dalda sayısız ödülü bulunmaktadır. Tekindor Aşk’ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura gibi önemli dizilerde rol almıştır.zerrin tekindor kara sevda

 

İkimizin Yerine Fragmanı 

İkimizin Yerine Film Fragmanı Oyuncuları Konusu ve Yönetmeni Ne zaman vizyonda

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.