Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kalbimdeki Yabancı Oyuncu Kadrosu Konusu Ve Fragmanı

Kalbimdeki Yabancı Oyuncu Kadrosu Konusu Ve Fragmanı

Survivor yarışmasından sonra uzun süre ekranlardan uzak kalan Tolga Karel‘in yeni projesi belli oldu. Tolga Karel’in yeni dizisi Kalbimdeki Yabancı oldu. Türk – İran ortak yapımı olan yeni dizide Karel başrol oynayacak. Tolga Karel‘in dizideki partneri Tuğçe Sarıkaya olacak. Ayrıca dizide Reha Beyoğlu da başrol oynayacak. Dizinin çekimleri nisan ayında başlaması bekleniyor.Türkiye’de ilkleri yapmayı seven bir adam olduğum için Türkiye – İran yapımı bir projede yer almak beni heyecanlandırdı. Doğru bir proje olduğunu düşündüm ve evlilik öncesi bu projede yer almak istedim diyerek Tolga Karel dizi hakkında düşüncelerini belirtti.

 

Kalbimdeki Yabancı Konusu

Türk – İran yapımı dizinin henüz konusu hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

 

Kalbimdeki Yabancı Oyuncuları

Tolga Karel12 Ekim 1978 İstanbul doğumlu oyuncunun 2011-2015 yılları arasında Günay Müsayeva ile evliliği bulunmaktadır, bu evlilikten Cihangir adında bir de çocuğu bulunmaktadır. Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Survivor 2014’te Survivor ünlüler takımında 102 gün kaldıktan sonra elenerek adaya veda etmiştir. Aşkın Bedeli, Yaprak Dökümü, Kanıt, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi dizilerde rol almıştır.

 

Tuğçe Sarıkaya1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 2009 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında 1. Olmuş ve adını duyurmuştur.  İlk oyunculuk deneyimini ekranların fenomen dizilerinden bir tanesi olan Yaprak Dökümü’nde Sibel karakteri ile yaşamıştır.

 

Reha Beyoğlu1978 İstanbul doğumlu olan yetenekli oyunu aslan Giresun’ludur. Bir dönem mankenlik yapan oyuncu İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Şefkat Tepe, Geniş Aile, Kurtlar Vadisi Pusu, Küçük Kalpler, Gerçek Hayat, Akasya Durağı ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştır. 2016 yılında vizyona girmesi beklenen Reis filminde Recep Tayyip Erdoğan’ı canlandıracak.

Kalbimdeki Yabancı Dizisi Oyuncuları konusu Yeni ve Son Bölüm Fragmanı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.