Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Yeni Ve Şehirli Karagül Oyuncu Kadrosu Konusu Ve Fragmanı

Yeni Ve Şehirli Karagül Oyuncu Kadrosu Konusu Ve Fragmanı

Fox tv ekranlarında yayınlanması beklenen Avşar Film’in yeni dizisinin ismi belli oldu. Kaan Yıldırım ve Hande Soral‘ın başrollerini paylaşacağı yeni dizinin ismi Yeni ve Şehirli Karagül olarak açıklandı. Yeni ve Şehirli Karagül dizisi hakkında detaylar belli olmaya başladı.yeni ve şehirli karagül oyuncuları2016 şubat ayında fox tv ekranlarında başlaması beklenen dizinin şuan için sadece başrol oyuncuları belli oldu. Şehir, Emanet, Hanımın Çiftliği, Benim Hala Umudum Var gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Nisa Akman Yeni ve Şehirli Karagül’ün yönetmenliğini üstlenecek. Adı Mutluluk dizisinde rol alan Kaan Yıldırım ve Yılanların Öcü dizisinde rol alan Hande Soral’ın başrollerini paylaşacağı yeni dizinin diğer oyuncuları da yakın zamanda belli olacak.

 

Yeni ve Şehirli Karagül Konusu

Dizinin şuan için konusu bilinmiyor detaylar geldikçe paylaşacağız…

 

Yeni ve Şehirli Karagül Oyuncuları

Hande Soralhande soral yeni dizi2 Şubat 1987 Bursa doğumlu yetenekli oyuncu Komedi Dükkanı’nın bir bölümünde sahneye konuk oyuncu olarak çıkmış ve beğenilmişti. Küçük Kadınlar, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu ve son olarak Yılanların Öcü dizisinde rol almıştır.

 

Kaan Yıldırımkaan yıldırım yeni ve şehirli karagül24 Aralık 1986 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu  Londra Brunel Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk hayatına Kayıp dizisinde Kadir karakteriyle başlamıştır. Şebnem Bozoklu’nun başrolde oynadığı Ulan İstanbul dizisinde büyük çıkış yakalamıştır. Nişanlısı Ezgi Eyüboğlu ile birlikte üstlendiği bir yaz dizisi Adı Mutluluk’ta başrol oynamıştır. Ümmü Zibyan: Zifir ve Yok Artık filmlerinde rol bulmuştur.

Yeni ve Şehirli Karagül Dizisi Oyuncuları konusu Yeni ve Son Bölüm Fragmanı

Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.